Led szalag

PRAKTIKUS ÉS ENERGIATAKARÉKOS MEGOLDÁS A HAGYOMÁNYOS FÉNYKÁBELEK KIVÁLTÁSÁRA led szalag Ismerje meg a LED szalagokat, amelyek forradalmasítják a dekorációs célú és rejtett világítást! Ha szeretne különleges fényhatásokat elérni otthonában, de nem akar minden hónapban egy kész vagyon fizetni ezért, akkor a LED szalag jelenti a megoldást!

HOGY MIÉRT ÉRDEMES ÁTTÉRNI LED SZALAG HASZNÁLATÁRA?

Mert a LED szalagokkal is együtt jár a LED világítástechnika legnagyobb előnye: az energiatakarékosság, és akár 80%-al is alacsonyabb lehet a villanyszámlája ahhoz képest, mintha hagyományos fényforrásokkal világítana! mert élettartamuk átlagosan 50 000 óra. Ez azt jelenti, hogy ha napi 8 órán át világít vele, akkor körülbelül 17 évente lesz szükség csak cserére, ami a rejtett világításoknál azért nem mindig egyszerű történet mert széles a felhasználási lehetőségük skálája: rejtett világításra, dekorvilágításra, útvonalak kihangsúlyozására, szórakoztató parkokban, színházakban és repülőgépeken hangulatvilágításra, vészkijárati folyosók megvilágítására, nézőtéren folyosók, székek közötti járatok megvilágítására és lépcsők kihangsúlyozására egyaránt alkalmasak. mert bármilyen színárnyalatban elérhetők: kaphatók meleg fehér, hideg fehér és természetes fehér árnyalatokban, különféle színekben, valamint az RGB technológiának köszönhetően bármilyen színt és különleges fényhatásokat is elérhet vele. önálló és kiegészítő világításként egyaránt megállják a helyüket

KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI LED SZALAGOK

Termékeink között egyaránt talál kültéri és beltéri LED szalagokat. Fontos különbség, hogy a kültériek víz elleni védelemmel vannak ellátva. Ennek köszönhetően csapadéknak kitett helyek, de megfelelő szigeteléssel akár akváriumok és medencék világítását is biztosíthatja velük. Merev és flexibilis LED szalagok is kaphatók, ez utóbbiak segítségével szinte akármilyen formájú megvilágítás megvalósítható. Nagyon könnyen rögzíthetők bármilyen felületre, öntapadós hátlapjuknak köszönhetően.

A KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI LED SZALAGOK FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEI

Kültéri led szalagok előnyei és felhasználási területei A LED szalagok egyaránt kaphatók beltéri és kültéri kivitelben, ha már tudjuk, hogy milyen célra szánjuk, akkor nem lesz nehéz eldönteni, melyiket válasszuk. KÜLTÉRI LED SZALAGOK A kültéri és beltéri LED szalagokkal egyaránt élvezheti a LED világítástechnika előnyeit: energiatakarékosak, kímélik a környezetet és rendkívül hosszú az élettartamuk. Míg a kültéri LED szalagok vízállóak, a beltéri típusokat nem érheti nedvesség. A kültéri LED szalagok vízállóságát lágy szilikonnal vagy epoxi gyanta borítással biztosítják. Ez utóbbi a jelenleg rendelkezésre álló egyik legkiválóbb műgyanta. Kültéri LED szalagot érdemes választani abban az esetben, ha bármiféle nedvesség érheti a világításunkat. Kültérre, a nem csapadék biztos helyekre minden esetben érdemes kültéri LED szalagot választanunk, néhány felhasználási példa erre: kültéri reklámeszközök, üzletek és épületek kültéri, valamint szabadtéri szórakozóhelyek megvilágítása.

BELTÉRI LED SZALAGOK

A beltéri led szalagok felhasználási területei A beltéri LED szalag természetesen csak olyan helyeken használható, ahol semennyi nedvesség sem éri. A leggyakoribb felhasználási módja a beltéri rejtett vagy háttérvilágítás, de emellett számtalan területen alkalmazható sikerrel: reklámcélú, figyelemfelkeltő világításra (például reklámtáblákhoz, cégtáblákhoz), nézőtereken a folyosók és székek közötti járatok megvilágítására, színházakban, vendéglátóegységekben és kirakatokban. Vannak olyan esetek, amikor beltérre is érdemes vízálló LED szalagot választani. Ha olyan könnyen hozzáférhető helyre szereljük a világítást, ahol a gyerekek könnyen elérhetik, akkor a LED szalag gyakori tisztítására lehet szükség, ami pedig már igényli a vízállóságot. Ugyanígy gyakori tisztításra lehet szükség a konyhákban, beltéri vendéglátóegységek és üzletek azon területein, ahol sok ember hozzáférhet (pultok, pénztárak). Szintén kültéri LED szalagot érdemes választani, ha felfröcsögő vízzel kell számolnunk (medencetérben, konyhában és fürdőszobákban a csapok és kádak) fölött. A kültéri LED szalagok lehetővé teszik akár azt is, hogy kádakat, jacuzzikat, kerti tavakat, akváriumokat és úszómedencéket világítsunk meg, ilyenkor azonban gondoskodnunk kell a megfelelő szigetelésről is.

Kapcsolódó termékek