0

Vásárlási feltételek

 

Vásárlás :

A Ledbenjo.hu internetes áruházában való vásárláshoz regisztrációra van szükség, ahol a szállítási adatok, a számlázási adatok és a telefonszám megadására kerül sor. A napközbeni telefonszám közlése azért fontos számunkra, mert sürgős információk mellett a kiszállítás időpontját is telefonon egyeztetjük. Amennyiben telefonon nem tudunk kapcsolatot teremteni, a termékek szállítási ideje meghosszabbodhat. A megrendelés beérkezését a rendszer automatikusan azonnal visszaigazolja. A megrendelés rögzítéséről, és a szállítás várható időpontjáról 48 órán belül e-mailben küldünk tájékoztatást. A megrendelések feldolgozása és kiszállítása hétköznapokon történik, hétvégén az ügyfélszolgálat szünetel.

 

Szállítás :

A szállítási határidő készleten lévő termékek esetében általában 1-2 munkanap, egyéb esetekben kb. 7-10 munkanap. Az exkluzív termékek egy részét kizárólag megrendelésre gyártják, ezért ezek szállítása hosszabb időt vehet igénybe. A szállítás futárszolgálattal háztól-házig történik. Az on-line áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket a megrendelését követő visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át. Amennyiben az áru nem érkezne meg Önhöz az előre leegyeztetett időpontban kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, a problémát azonnal kezeljük! Csomagolási költséget nem számolunk fel!

A szállítás bruttó 30.000 Ft-tól ingyenes , alatta 1.590 Ft.

 

Áruátvétel :

Kérjük, az áru átvételekor a szálltmányozó jelenlétében győződjön meg a csomagolás sértetlenségéről! Amennyiben a csomagolást sérültnek vagy nyomódottnak ítéli, bontsa fel a csomagot és ellenőrizze az áru épségét! Sérülés esetén vetessen fel jegyzőkönyvet a szálltmányozóval! A sérült termékek cseréjét a lehető legrövidebb határidővel díjmentesen megoldjuk!

 

Fizetés :

A termékek árán és az esetleges szállítási költségen kívül más költséget nem számítunk fel, így csomagolási költséget sem! Minden küldeményről névre szóló számlát állítunk ki, melyet a csomagban egy borítékban talál.

A megrendelések többségét utánvéttel teljesítjük, amelynek keretében a csomag átvételekor az áru ellenértékét a szálltmányozónak készpénzben egyenlíti ki.  
Az utánvét mellet elő-utalásos fizetési mód választására is van lehetőség. Ebben az esetben a megrendelt árukról átutalásos számlát küldünk e-mailben, faxon vagy levélben. Az áru kiszállítására kizárólag csak akkor kerül sor, ha a küldemény teljes vételára bankszámlánkra beérkezik. Utó-utalásos fizetési mód választására nem tudunk lehetőséget biztosítani!